Üdvözöljük

Információs oldalunkon!

Települések

Csavar - zár - vasalat - Mór

A település/térség üzleteit összefogó információs oldalunk a jövőt hozza el Önnek! Bizonyára Ön is tudja és érzi, hogy az információ szerepe napjainkban felértékelődött, hiszen annyi van belőle, hogy a választás nehézkessé válhat. Mi segítünk abban, hogy az Ön üzletéről a megfelelő minőségű és tartalmú információ eljusson a megfelelő helyre a megfelelő időben! Alapvető filozófiánk, hogy a munkánkkal elégedett ügyfél az internetes megoldások széles körét biztosan és hatékonyan használhassa fel saját üzleti céljai érdekében!

SZERSZÁM BARKÁCS SZAKÜZLET
GÉPKÖLCSÖNZŐ

8060 Mór, Vasút u. 11.

Telefon/fax: 06-22/400-620 Mobil: 06 30/6200-123 valamint: 06 30/2794-751
Kapcsolat:

Leírás

Nyitva tartás:

  • H-P: 8:00-17:00-ig
  • Szo: 8:00-12:00-ig

 

Szerszám-Barkács szaküzletünk Mór és vonzáskörzetében áll vevőink  rendelkezésére, az alábbi (nem teljeskörű) termék és szolgáltatáskörben. 

 

-  GÉPKÖLCSÖNZÉS: (bontókalapács, lapvibrátor, döngölőbéka, láncfűrész, rönkhasító, falcsiszoló zsiráf, hungarocell-vágó, parkettacsiszoló, aggregátor, sövényvágó, gödörfúró, betonvibrátor, horonymaró, csempevágó, térkőroppantó és még számos gép)

 

- MUNKAVÉDELEM, MUNKARUHÁZAT: munkaruhák, munkavédelmi cipők, védőfelszerelések, kesztyűk, védőszemüvegek

 

- IPARI ÉS BARKÁCS GÉPEK, TARTOZÉKOK: fémipari, faipari, építőipari gépek, fém és gyémántvágókorongok, fúrószárak, menetszerszámok (MAKITA, DeWalt, Bosch, Ferm, FLEX, Milwaukee, GÜDE stb.)

 

- KÉZISZERSZÁMOK: csavarhúzók, fogók, szorítók, csillag-villás kulcsok, dugókulcsok, krowa-készletek, csőkulcsok, sorjázók, lemezvágóollók.

 

- HEGESZTÉSTECHNIKA: (CO-huzal, elektróda, inverteres hegesztőgépek, CO-gépek, letapadásgátló sprayk, tartozékok:(áramátadó, harang, CO és AWI pisztolyok) automata és kézi pajzsok (GYS, ERGUS, PARWELD, LINCOLN, AWELCO stb.)

 

- RAGASZTÁS-TÖMÍTÉSTECHNIKA: (Purhab, szilikon, akryl) a SIKA cég teljes termékskálája elérhető (betonadalékoktól a kőfelverődésgátló (rücsi) spray-ig.

 

-  KÖTŐELEMEK, ZÁRAK, VASALATOK: (forgácslapcsavar, alapcsavar, menetes szár,  fogópár, metrikus csavarok rozsdamentes és saválló kivitelben is. Oszloptartók, tolózárak, láncok, szigetelésrögzítők, stb.

 

 

Térkép